Algemene informatie

YOVO kinderanimatie is niet verantwoordelijk voor lichamelijke letsels. Hou als volwassene steeds een oogje in het zeil.

 

Indien er schade wordt toegebracht aan het materiaal, zal er een kost worden aangerekend voor de geleden schade. Deze kost wordt verrekend met de waarborg. Indien het schadebedrag groter is dan de waarborg, zal dit nog door de huurder moeten bijbetaald worden.

 

De waarborgen voor het materiaal vindt je hieronder terug:

* feestbox: €50

* buitenspeelgoed: €20

* springkasteel: €50

* muziekbox: €50

Deze waarborg dient ten laatste één week voor het feest gestort te worden op rekeningnummer BE29 7360 5583 3264 samen met de huurprijs. Indien er geen schade is aan het materiaal, wordt dit bedrag binnen de week teruggestort.

 

Bij slecht weer vragen wij om het materiaal niet buiten te plaatsen.

 

Materiaal kan steeds thuis geleverd worden.

Binnen een straal van 5km is de levering gratis, vanaf 5km wordt er een vergoeding aangerekend van €0.417/km (heen en terug). Deze kilometervergoeding geldt ook als YOVO ter plaatse moet komen.

 

Reserveren kan via telefoon 0460/95.34.36 of mail info@yovo-kinderanimatie.be. Na het ontvangen van de betaling ontvangt u een bevestigingsmail. Daarna is uw reservatie definitief.

Kosteloos annuleren kan tot 1 week voor de start van het feest. Indien er niet tijdig geannuleerd wordt, dient u de huurprijs van het materiaal te betalen.