Buitenspeelgoed

Zin in een leuke gezinsnamiddag? Of zoek je een ontspanning voor de kinderen tijdens het weekend of de vakantie? Heb je een feestje en weet je niet wat te doen met de kinderen? Met ons aanbod van buitenspeelgoed verveel je je nooit! 

Huurprijs: €5/stuk

Uitzondering: Mega 4 op een rij /Piratenwerpspel/Bakschieten/Sjoelbak €10 (dit kan niet in een pakket gestopt worden, wordt steeds apart verhuurd)

Waarborg: €20

OFWEL...stel je zelf een pakket samen van 6 spelletjes voor €25

Op voorhand te reserveren.

Sjoelbak: een volksspel voor jong en oud waarbij je moet proberen met de 20 stuivers zoveel mogelijk punten te behalen door ze in de vakjes achteraan te schuiven.

Bakschieten: een volkspel voor jong en oud waarbij je moet proberen met de 6 stuivers in het gat te gooien.

Touwtrekken: is een teamspel waarbij het ene team het andere team over het middelpunt probeert te trekken 

Ringen gooien: probeer zoveel mogelijk punten te scoren door over de stokken te gooien

Blikken werpen: probeer in zo weinig mogelijk pogingen de stapel blikken omver te gooien

Mikado: Elke speler probeert op zijn beurt een stokje uit het spel te halen. Hij mag hierbij in geen geval een ander stokje aanraken of verplaatsen. Als het lukt, wint hij het verwijderde stokje en kan verder gaan met het verwijderen van een volgend stokje.

Domino: spel waarbij je om de beurt stenen moet aanleggen met hetzelfde aantal ogen. 

Degene die eerst zijn stenen kwijt is, wint.

Vier op een rij: De bedoeling is om vier ballen van jouw eigen kleur, dit kan rood of geel zijn, op één rij te krijgen. Hoe deze rij tot stand komt maakt niet uit, dit kan verticaal zijn of horizontaal en diagonaal. Het karton kan ook achteraan geplaatst worden waardoor het een gooispel wordt (ca. 30cm)

Plakdarts: probeer zo veel mogelijk punten te gooien met de 3 balletjes

Giant bucket pong set: wordt gespeeld met 2 teams. Vul de emmers met water. Als de bal in de emmer terecht komt, moet je het water over je hoofd gieten - verfrissend in de zomer.

Combinatiespel: zaklopen, eieren op lepels leggen en parcours lopen zonder dat het ei valt, bekers gooien, elkaars enkels vastbinden en aan de andere kant proberen te geraken - plezier verzekerd.

Reuzespellen: paardjesspel, dammen, slangen en ladders, OXO

Werpspel: steek de ringen in elkaar en leg ze ergens op een afstand. Zwaai de ballen aan hun staart en probeer ze in de ringen te gooien. Dan krijg je een punt.

Ballenspel: ieder krijgt een kleur. Probeer zoveel mogelijk punten te scoren en win!

Kubb number game: Om het spel te winnen moeten precies 50 punten gescoord worden. 

Limbo stok: zet leuke swingende muziek op en probeer al dansend - met de buik omhoog - onder de stok te komen. Als iedereen gepasseerd is, wordt de stok een beetje lager vastgehouden, en dit steeds opnieuw.

Mega 4 op een rij: De bedoeling is om vier ringen van jouw eigen kleur, dit kan groen of fuchsia zijn, op één rij te krijgen. Hoe deze rij tot stand komt maakt niet uit, dit kan verticaal zijn of horizontaal en diagonaal. 

Zelfgemaakt piratenwerpspel: tracht zoveel mogelijk punten te verzamelen met het gooien van ringen

 

Houten pijl en boog: 3 pijlen

Frisbee darts: tracht zoveel mogelijk punten te scoren door het werpen van de 3 frisbees - schijf diameter 2m - met scoreblad