Wie is YOVO?

YOVO: simpel...een samenstelling van mijn voornaam en achternaam, gecreëerd op mijn werk maar eentje die wel is blijven hangen voor de vrienden en collega's :-)

 

Maar YOVO is ook een mama van 2 fantastische dochters, Sanne en Lize. De ene al wat ouder, de andere wat meer sloeber en eigenwijs. 

De oudste vindt de glittertattoos geweldig en de jongste is gewoon nog te jong. Dat wordt natuurlijk mijn oefenkonijn. 

Ik ben mijn schoolcarrière begonnen in de Moderne Wetenschappen, aftakking economie maar al gauw vond ik dat veel te saai en absoluut niet leuk. Ik heb de overstap gemaakt naar Menswetenschappen en voelde me daar helemaal thuis. Ik ben altijd al getriggerd geweest naar hoe de mens denkt/voelt/zich gedraagt dus psychologie was volledig mijn ding. 

Na mijn middelbaar ben ik dan ook Criminologische Wetenschappen gaan doen op de Universiteit te Gent. Superleuke stage gedaan in de gevangenis van Brugge.

Nadien ook nog opleiding 'Bewakingsagent' gevolgd bij Seris te Brussel maar nu dus een bureaujob :-). Via Facebook ben ik dan in contact gekomen met een opleiding kindergrime en de microbe was aangewakkerd. De afwisseling tussen administratie en het bezigzijn met de kindjes vind ik een pluspunt.

Ondertussen vind ik het fijn om kinderen een leuke dag te bezorgen en hun feest dat extraatje te kunnen geven.